Tagarbejde i Vig og omegn

Skal du have nyt tag på boligen, så er du kommet til det rette sted!
Hos Nilsson Byg er vi eksperter i tagarbejde, og har stor erfaring med netop dette.

Vi har udført tagarbejde mange steder på Sjælland, men opererer særligt i området omkring Vig, Odsherred og Holbæk.

Ærligt tagarbejde til fornuftige priser

Når du vælger hvem du vil have til at udføre dit tagarbejde, hvad end det er at lægge nyt tag eller udføre renovering af dit tag, så gør aldrig den fejl kun at fokusere på prisen.
Hos Nilsson Byg er vi hverken den dyreste eller den billigste – men vi står inde for hvad vi laver, og vi fortæller gerne om tidligere udført tagarbejde, hvilket altid er den bedste anbefaling, når du skal vælge hvem der skal udføre arbejdet for dig.

Vi har stor erfaring med tag

Hos Nilsson Byg har vi stor erfaring med tag, og du kan derfor stole 100% på os som troværdig samarbejdspartner. Netop troværdighed, pålidelighed og fleksibilitet er nøgleord hos os i Nilsson Byg, og du kan være helt sikker på, at vi altid bestræber os på at levere det bedst mulige resultat. Dette sikrer vi ved altid at sørge for, at vi dækker vores kunders behov og ønsker. Derfor tager vi altid en god dialog med vores kunder, inden vi igangsætter arbejdet – således er alle parter sikrer på, at der bliver leveret et godt stykke arbejde, som er tilfredsstillende.

16

Kontakt os for alt indenfor tagarbejde

Det er ikke altid nødvendigt at lægge et nyt tag, men for at vurdere dette må der en fagmand på banen – Nilsson Byg er din fagmand, når det kommer sig til renovering af et tag. Vi har den nødvendige knowhow om tagarbejde, som er nødvendig for at give kompetent vejledning om renovering af et tag.

Du er meget velkommen til at kontakte Nilsson Byg på tlf. 40 72 20 05 og høre mere om tagarbejde på Sjælland – vi er klar ved telefonen hele dagen!

 

Vi kan blandt andet også hjælpe dig med tilbygninger, almen tømrerarbejde, murerarbejde og diverse renoveringer.

Her bor Nilsson Byg ApS
Nilsson Byg ApS
Søndre vænge 3
4560 Vig

Tlf: 40 72 20 05
Fax: 59 32 20 05
Cvr: 30 71 47 68
nilssonbyg@mail.dk


Vi er medlem af:


Links: