Renovering af hus

Renovering kan være en stor omgang for nogen, men lige meget om opgaven er stor eller lille, så kan vi klare opgaven hos Nilsson Byg. Vi kan renovere det meste lige fra mure og huse til tage og terrasser. Når vi renoverer, bliver det altid gjort med fokus på god kvalitet, ligesom vi sørger for at holde os inden for den givne tidsplan. Vi værdsætter en god dialog med kunden, så resultatet af vores arbejde er i overensstemmelse med dine behov og ønsker. Lige meget om det er i privat regi eller inden for erhverv, så kan vi hjælpe dig med din renovering. De fleste af vores kunder er i Vestsjælland, og vi har foretaget særligt mange renoveringer i Vig, Odsherred og omegn. Vi kører dog på hele Sjælland.

 

Få råd og vejledning indenfor renovering

Alle kan få brug for en renovering, da ingenting holder for evigt. Vi hjælper dig på vej med råd og vejledning og kommer naturligvis gerne ud og vurderer, om det gældende projekt kan nøjes med en reparation, eller om det kræver en større renovering eller ombygning. Med vores store erfaring kan du altid være sikker på, at vi vejleder korrekt og kommer med den fagligt korrekte vurdering. Dette er din garanti for et sikkert, tillidsfuldt samarbejde, der bærer præg af gensidig respekt og fokus på et tilfredsstillende resultat. Du kan altid regne med os!

 

Vi udfører renovering på hele Sjælland

Vores kontor er i Vig, men vi har udført mange renoveringer på hele Sjælland og kan også hjælpe dig. Kontakt os på 40 72 20 05 for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig. Vi giver dig gerne et godt tilbud til renovering af din ejendom.

 

Kontakt os

Ønsker du en renovering, så kig forbi vores kontor i Vig på Sjælland eller ring på 40722005 for et uforpligtende tilbud.

Vi kan også hjælpe dig med Byggeri og ombygningertilbygninger, almen tømrerarbejde og tagarbejde.

Her bor Nilsson Byg ApS
Nilsson Byg ApS
Søndre vænge 3
4560 Vig

Tlf: 40 72 20 05
Fax: 59 32 20 05
Cvr: 30 71 47 68
nilssonbyg@mail.dk


Vi er medlem af:


Links: