Renovering

Renovering kan være en stor omgang for nogen, men lige meget om opgaven er stor eller lille, så kan vi klare opgaven hos Nilsson Byg.Vi kan renovere det meste lige fra mure og huse til tage og terrasser. Vores renovering bliver altid udført i god kvalitet og inden for den givne tidsplan. Vi værdsætter en god dialog med kunden, så din renovering bliver i overensstemmelse med dine behov og ønsker. Lige meget om du er en privatperson, en virksomhed eller en offentlig institution, så kan vi hjælpe dig med din renovering.

 

Få råd og vejledning

Alle kan få brug for en renovering, da ingenting holder for evigt. Vi hjælper dig på vej med råd og vejledning til en renovering, og vi kommer gerne ud og vurderer, om det gældende projekt kan nøjes med en reparation, eller om det kræver en større omgang renovering eller ombygning.

 

Vi udfører renovering på hele Sjælland

Vores kontor er i Vig, men vi har udført mange renoveringsopgaver på hele Sjælland og kan også hjælpe dig. Kontakt os på 40 72 20 05 for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig. Vi giver dig gerne et godt tilbud til renovering af din ejendom.

 

Kontakt os

Ønsker du en renovering, så kig forbi vores kontor i Vig på Sjælland eller ring på 40722005 for et uforpligtende tilbud.

Vi kan også hjælpe dig med Byggeri og ombygningertilbygninger, almen tømrerarbejde og tagarbejde.

Her bor Nilsson Byg ApS
Nilsson Byg ApS
Søndre vænge 3
4560 Vig

Tlf: 40 72 20 05
Fax: 59 32 20 05
Cvr: 30 71 47 68
nilssonbyg@mail.dk


Vi er medlem af:


Links: