Dit lokale murerfirma i Vig og Holbæk

Hos Nilsson Byg tilbyder vi også murerarbejde, og vi er din lokale murer i Vig, Holbæk og omegn. Vi har mange års erfaring og kender således branchen ind og ud. Det er din garanti for, at vi leverer som forventet – og gerne lidt til.

Som professionel murer ved vi, at korrekt udført murerarbejde først og fremmest starter med dygtige håndværkere, kvalitetsværktøj og kvalitetsmaterialer. Derudover kommer grundig planlægning samt fokus på, hvad det færdige resultat skal anvendes til. Desuden er det altid vigtigt for os at føre en god dialog med vores kunder, før arbejde påbegyndes. Således sikres det, at alle parter er enige om, hvad der skal gøres – og hvordan det skal gøres. Det er nu engang sådan, man nemmest opnår tilfredshed.

Nilsson Byg ApS udfører ydelser indenfor:

• Traditionelt murerarbejde

• Jord- og kloakarbejde

• Beton- og støbearbejde

• Flisearbejde – Badeværelser og køkkener

• Reparation og Renovering af bebyggelse

• Klinke- og naturstensgulve

 

Derfor skal du os som din murer

For Nilsson Byg ApS er det vigtigt, at du som bygherre, og vi som murer, er korrekt informeret om opgaven og dens udførelse. På den måde kan vi sammen nå frem til et resultat af byggeriet, som begge parter kan stå inde for og er tilfredse med. Med den erfaring, vi har opbygget gennem mange år i branchen, kan du altid være sikker på, at vi vælger den fagligt rigtige løsning. Dette gør os til en troværdig og kompetent samarbejdspartner. Du kan altid regne med, at Nilsson Byg udfører arbejde, som er tilfredsstillende.

Solidt og korrekt udført arbejde

Murerarbejde skal udføres 100% håndværksmæssigt korrekt og med de rette materialer.

For at leve op til dette, kræves der viden om, hvad det færdige resultat skal anvendes til, i hvilke omgivelser det kommer til at befinde sig, samt hvilke belastninger murerarbejdet vil blive udsat for. Dette er noget, vi har stort fokus på.

Murer SjællandMurer Vig

Derfor tager vi tiden til at gøre arbejdet korrekt og helt færdigt.
Vi har lang erfaring fra en bred vifte af mureropgaver.

 

Vores murere kender alt til moderne murerteknik samt alle de gamle afprøvede arbejdsmetoder indenfor faget.

 

Kontakt din lokale murer

Kontakt vores murer i Vig på Sjælland på telefon 40 72 20 05  - Vi kan også hjælpe dig med tilbygninger, almen tømrerarbejde, tagarbejde og diverse renoveringer.

Her bor Nilsson Byg ApS
Nilsson Byg ApS
Søndre vænge 3
4560 Vig

Tlf: 40 72 20 05
Fax: 59 32 20 05
Cvr: 30 71 47 68
nilssonbyg@mail.dk


Vi er medlem af:


Links: