Entreprise med Nilsson Byg

Entreprise, Vig, SjællandNilsson Byg ApS er en professionel, fleksibel og alsidig virksomhed med et mangeårigt og godt fodfæste inden for byggebranchen.

 

Hvorfor vælge entreprise hos os?

Vi bygger på kvalitet, effektivitet, leveringsikkerhed og konkurrencedygtige priser

Vore arbejdsområder er som byggefirma, tømrer, snedker og murer med alle former for moderne byggeri og boligrenoveringer i totalentrepriser og hovedentrepriser til dig, som ønsker professionel og hurtig leverance til tiden.

I forbindelse med entrepriser samarbejder vi med et korps af professionelle underleverandører inden for alle aktuelle fagområder.

 

Drømmer du om en ny tilbygning?

Hos Nilsson Byg har vi stor erfaring med nybyggeri på Sjælland og kan derfor bygge præcis den tilbygning, du ønsker. Vores dygtige og professionelle håndværkere tilgår som altid opgaven med stort engagement, så din drøm om en ny tilbygning kan blive en realitet.

 

Kvalitet og service er et gennemgående element i vore aktiviteter

Det gælder i alle typer opgaver, fra de store totalentrepriser i millionklassen til almindelige reparations- og vedligeholdelsesopgaver hos private kunder.

Vore medarbejdere arbejder såvel på byggepladserne som på vore værksteder, hvor vi udfører alt bygningshåndværk samt forarbejdning af specialløsninger til institutioner og kontorer.

Her bor Nilsson Byg ApS
Nilsson Byg ApS
Søndre vænge 3
4560 Vig

Tlf: 40 72 20 05
Fax: 59 32 20 05
Cvr: 30 71 47 68
nilssonbyg@mail.dk


Vi er medlem af:


Links: